De bankencrisis gaat door. First Republic Bank is overgenomen door JP Morgan. Vanwege het lage vertrouwen in banken, is dit een goed moment voor beleggers om toe te slaan?

Ook wordt gepraat over de potentie van beleggen in China en India. Enorme groeimarkten, maar is dit ook aantrekkelijk voor investeerders?

Afsluitend wordt er gekeken naar de flow van investeringen. Welke assets en aandelen hebben de afgelopen maanden een enorme groeispurt meegemaakt? En welke assets zijn hierdoor mogelijk ondergewaardeerd geraakt? Of in ijshockey termen: waar is de puck momenteel en waar gaat ‘ie naartoe?

Beluister alle afleveringen:

Vriend van de Show

Krijg als “Vriend van de Show” toegang tot exclusieve afleveringen voor €2,50 per maand: https://vriendvandeshow.nl/delangetermijn

Disclaimer: wij zijn twee doodgewone beleggers. Dit is geen financieel advies. Doe altijd je eigen onderzoek en beleg alleen met geld dat je kunt missen.


Wij houden ons Lange Termijn Portfolio aan bij Trading 212. Je kunt hier commissievrij beleggen met kleine bedragen, dus ook heel geschikt voor beginnende beleggers. Ze bieden tevens de mogelijkheid tot het maken van eigen “mandjes”, waardoor je jouw beleggingen kunt indelen in thema's en/of hiermee jouw eigen ETF samenstellen. Het aanbod van beleggings-producten is enorm en het platform en de app werken snel en eenvoudig. Wij zijn beiden enthousiaste gebruikers. Ook interesse?

Disclaimer: Deze show, onze meningen en alle informatie op deze website zijn puur voor entertainment doeleinden. Wij zijn geen financieel adviseurs en geven geen financieel advies. Beleggen brengt risico's met zich mee. De waarde van een belegging is afhankelijk van ontwikkelingen op de financiële markten en kan zowel dalen als stijgen. Doe goed je eigen onderzoek voordat je ergens instapt en beleg alleen met geld dat je voor een lange tijd kunt missen.

Onze wekelijkse podcast genaamd “De Lange Termijn”, is een vermakelijke, eerlijke en laagdrempelige show over beleggen. Vol optimistische verhalen en leerzame momenten.

Reageer