Brokers & Apps om te beleggen

Wanneer je wilt gaan beleggen of al een tijdje bezig bent, heb je de keuze uit diverse apps en zogeheten “brokers”. Wij kunnen geen uitspraken doen over welke broker de beste is, want er zitten aan alle aanbieders voor- en nadelen. Het hangt er echt vanaf welk type belegger je bent. Hieronder vind je onze ervaringen met verschillende brokers die wij op het moment zelf gebruiken.

DEGIRO

Het is één van de bekendste brokers onder Nederlandse belegger: DEGIRO. Het is een aanbieder die door ons beiden (Twan & Jasper) wordt gebruikt voor onze eigen kernportfolio's. Maar staat in dit geval de bekendheid van het platform ook synoniem voor de geleverde kwaliteit?

BUX

BUX is een beleggingsplatform dat innovatieve mogelijkheden biedt voor het verhandelen van verschillende financiële instrumenten. In dit artikel zullen we de geschiedenis van BUX verkennen, de beleggingsproducten die beschikbaar zijn, de kosten van beleggen via BUX, evenals de voordelen en nadelen van het platform…


Wij houden ons Lange Termijn Portfolio aan bij Trading 212. Je kunt hier commissievrij beleggen met kleine bedragen, dus ook heel geschikt voor beginnende beleggers. Ze bieden tevens de mogelijkheid tot het maken van eigen “mandjes”, waardoor je jouw beleggingen kunt indelen in thema's en/of hiermee jouw eigen ETF samenstellen. Het aanbod van beleggings-producten is enorm en het platform en de app werken snel en eenvoudig. Wij zijn beiden enthousiaste gebruikers. Ook interesse?

Disclaimer: Deze show, onze meningen en alle informatie op deze website zijn puur voor entertainment doeleinden. Wij zijn geen financieel adviseurs en geven geen financieel advies. Beleggen brengt risico's met zich mee. De waarde van een belegging is afhankelijk van ontwikkelingen op de financiële markten en kan zowel dalen als stijgen. Doe goed je eigen onderzoek voordat je ergens instapt en beleg alleen met geld dat je voor een lange tijd kunt missen.