Adyen, één van de kroonjuwelen op de Nederlandse beurs, heeft na hun H1 earnings een flinke koersdaling moeten slikken van zo'n 40%.

Wat is de reden voor deze koersdaling? Betekent dit dat het aandeel een aantrekkelijke belegging is geworden? En vanaf welke koers wordt Jasper geïnteresseerd om dit aandeel aan zijn portfolio toe te voegen.

Deze keuze voor een analyse van Adyen is gekozen door onze Vrienden van de Show. Steun ons, word Vriend voor €2,50 per maand. Hiermee krijg je wekelijks exclusieve podcast afleveringen en stem je mee voor toekomstige analyses en content.


Wij houden ons Lange Termijn Portfolio aan bij Trading 212. Je kunt hier commissievrij beleggen met kleine bedragen, dus ook heel geschikt voor beginnende beleggers. Ze bieden tevens de mogelijkheid tot het maken van eigen “mandjes”, waardoor je jouw beleggingen kunt indelen in thema's en/of hiermee jouw eigen ETF samenstellen. Het aanbod van beleggings-producten is enorm en het platform en de app werken snel en eenvoudig. Wij zijn beiden enthousiaste gebruikers. Ook interesse?

Disclaimer: Deze show, onze meningen en alle informatie op deze website zijn puur voor entertainment doeleinden. Wij zijn geen financieel adviseurs en geven geen financieel advies. Beleggen brengt risico's met zich mee. De waarde van een belegging is afhankelijk van ontwikkelingen op de financiële markten en kan zowel dalen als stijgen. Doe goed je eigen onderzoek voordat je ergens instapt en beleg alleen met geld dat je voor een lange tijd kunt missen.

Jasper heeft een sterke overtuiging in de kracht van innovatie. Zijn portfolio bestaat uit (hyper)growth aandelen, startups en crypto. Heeft als 'Mister Don' meer dan 100 podcasts gemaakt over innovatie beleggen. Fan van de "Thinking in Bets" en "Twin Engines" principes.

Reageer