De Lange Termijn Podcast

Onze wekelijkse podcast genaamd “De Lange Termijn”, is een vermakelijke, eerlijke en laagdrempelige show over beleggen. Vol optimistische verhalen en leerzame momenten. We delen hier onze successen, fouten en ervaringen. 

Iedere aflevering bespreken wij onze portfolio's en transacties, delen wij opvallende nieuwtjes en staat één thema centraal. Dat kan variëren van een deepdive in een aandeel of industrie, tot persoonlijke verhalen en beurswijsheden. Zo blijf je iedere week verrast worden met een vermakelijke- en leerzame aflevering.

Meest populaire afleveringen

Dit zijn een aantal van onze meest populaire afleveringen met tijdloze onderwerpen:

Hoe voorkom je te vroeg pieken?

Jouw favoriete aandeel duikt opeens fors naar beneden. Dit voelt als het ultieme moment om toe te slaan, maar is dat verstandig? Twan heeft zich verdiept in de cijfers en vertelt over zijn aanpak.

Waardevolle lessen van ’s werelds beste investeerders

Twan en Jasper bespreken een aantal waardevolle lessen van 's werelds beste investeerders. Wat hebben zij van hen geleerd en wat zijn hun praktijkervaringen?

Hoe start je met jouw portfolio?

Twan vertelt over verschillende soorten portfolio-strategieën en geeft een paar concrete voorbeelden van modellen die beleggers kunnen gebruiken bij het samenstellen van hun portefeuille.

Hoe beïnvloed nieuws onze beleggingsbeslissingen?

Twan en Jasper bespreken de impact van nieuws op hun portfolio's. Hoe kijken wij hier naar en hoe gaan we hiermee om bij het maken van beslissingen?

Luister naar De Lange Termijn

Luister elke week mee met onze persoonlijke discussies over de markt, economie, aandelen, ETF’s, edelmetaal, crypto en startups. Leuk voor zowel de beginnende als de wat meer ervaren beleggers.

via Apple Podcasts of ga naar onze Podlink pagina voor een overzicht.Wij houden ons Lange Termijn Portfolio aan bij Trading 212. Je kunt hier commissievrij beleggen met kleine bedragen, dus ook heel geschikt voor beginnende beleggers. Ze bieden tevens de mogelijkheid tot het maken van eigen “mandjes”, waardoor je jouw beleggingen kunt indelen in thema's en/of hiermee jouw eigen ETF samenstellen. Het aanbod van beleggings-producten is enorm en het platform en de app werken snel en eenvoudig. Wij zijn beiden enthousiaste gebruikers. Ook interesse?

Disclaimer: Deze show, onze meningen en alle informatie op deze website zijn puur voor entertainment doeleinden. Wij zijn geen financieel adviseurs en geven geen financieel advies. Beleggen brengt risico's met zich mee. De waarde van een belegging is afhankelijk van ontwikkelingen op de financiële markten en kan zowel dalen als stijgen. Doe goed je eigen onderzoek voordat je ergens instapt en beleg alleen met geld dat je voor een lange tijd kunt missen.