De Lange Termijn Podcast

Onze wekelijkse podcast genaamd “De Lange Termijn”, is een vermakelijke, eerlijke en laagdrempelige show over beleggen. Vol optimistische verhalen en leerzame momenten. We delen hier onze successen, fouten en ervaringen. 

Luister elke week mee met onze persoonlijke discussies over de markt, economie, aandelen, ETF’s, edelmetaal, crypto en startups. Leuk voor zowel de beginnende als de wat meer ervaren beleggers.

via Apple Podcasts of ga naar onze Podlink pagina voor een overzicht.


2022 podcast afleveringen

Nog voordat we onze gezamenlijke podcast lanceerden, heb ik van begin oktober tot eind december 2022 meerdere duo-afleveringen gedaan met Jasper. Hieronder vind je de afleveringen.


Wij houden ons Lange Termijn Portfolio aan bij Trading 212. Je kunt hier commissievrij beleggen met kleine bedragen, dus ook heel geschikt voor beginnende beleggers. Ze bieden tevens de mogelijkheid tot het maken van eigen “mandjes”, waardoor je jouw beleggingen kunt indelen in thema's en/of hiermee jouw eigen ETF samenstellen. Het aanbod van beleggings-producten is enorm en het platform en de app werken snel en eenvoudig. Wij zijn beiden enthousiaste gebruikers. Ook interesse?

Disclaimer: Deze show, onze meningen en alle informatie op deze website zijn puur voor entertainment doeleinden. Wij zijn geen financieel adviseurs en geven geen financieel advies. Beleggen brengt risico's met zich mee. De waarde van een belegging is afhankelijk van ontwikkelingen op de financiële markten en kan zowel dalen als stijgen. Doe goed je eigen onderzoek voordat je ergens instapt en beleg alleen met geld dat je voor een lange tijd kunt missen.